Waar komt je inspiratie vandaan?

Natuur-SBDesignsCreations-Inspiratie-Inspiration-SBDesignsCreations
Hagstones-SBDesignsCreations-Magick-Fairy-Realm
Natuur-Nature-Witch-SBDesignsCreations-Inspiratie-Inspiration

Ik schrijf altijd over mijn creaties ‘inspired by fantasy, nature & magick.’ En dat benoemd gelijk mijn drie grootste inspiratiebronnen.

Fantasy

Al van kleins af aan hou ik van alles wat met fantasy te maken heeft. Van het kijken van fantasy films, tot het lezen van fantasy boeken tot midden in de nacht. Een wereld waarin alles mogelijk is, waarbij je kan wegdromen en ronddwalen, I love it! Het is een thema dat ik graag tot uiting breng in mijn illustraties. Eveneens in mijn creaties laat ik fantasy stijlen graag terugkomen, waaronder in mijn sieraden. Denk aan gotisch, victoriaans, maar ook geïnspireerd door elven, draken, meerminnen & andere mythische wezens.

Nature

Ik ben echt een natuurmens. Ik hou van boswandelingen, strandwandelingen en alles ertussenin. Ik laat me inspireren door diverse landschappen, planten, bomen & bloemen. Ook het dierenrijk mag niet ontbreken. Het wisselen van de seizoenen en de het vele moois wat ieder seizoen ons te bieden heeft. De wisseling van dag en nacht, de ochtenddauw op de bladeren van de bomen en de mooie lucht bij zonsondergang. De natuur biedt zoveel inspiratie en ik laat me er graag door inspireren. Inmiddels heb ik ook al een aantal mooie reizen mogen maken, naar plekken met adembenemende natuur. Ik put daar nog steeds inspiratie uit.

Magick

Magick met een k? Het Engelse woord is toch ‘Magic’, niet ‘Magick’? Magick met een k is een schrijfvoorkeur. Het maakt voor mij (en met mij velen anderen) het onderscheidt tussen magie als in ‘toveren & hocus pocus’ & de meer serieuzere energetische ‘magie’. Ik heb wel vaker aangegeven dat spiritualiteit voor mij persoonlijk erg belangrijk is en dat ik het langzaam maar zeker meer implementeer in mijn bedrijf. Naast dat het voor mij persoonlijk van belang is, is het tevens een grote inspiratiebron. De term ‘Magick’ slaat voor mij terug op de energie waaruit wijzelf en alles om ons heen bestaat. En die energie is stuurbaar. Kijk bijvoorbeeld naar de kracht van je gedachten. Bekende voorbeelden hiervan zijn het werken met intenties, alla ‘The Secret’ methode. Of kijk alleen al naar de effecten van placebo. Onze geest is zeer krachtig. Alles om ons heen bestaat uit energie, in ontelbare vormen. En als je wil, kun je met deze energie (leren) werken. Het is iets wat je interesse moet hebben, maar voor mij biedt het een grote inspiratiebron.

Inspiratie-Spiritualiteit-Orakel-Kaarten-SBDesignsCreations
Japan-Natuur-Spiritualiteit-Inspiratie-SBDesignsCreations
Beltane-Vuur-Ritueel-Magick-Energie-Spiritualiteit