Waar komt de naam SB Designs Creations vandaan?

Heks Ansichtkaarten Witchy Vibes heksenhoed Bezem Triple Moon Vuurmagie Cauldron Art-4
Kiwi Jaspis Natuur Ketting Sesam Agaat
Heks Ansichtkaarten Witchy Vibes heksenhoed Bezem Triple Moon Vuurmagie Cauldron Art-6

In 2013 besloot ik een carriereweg in te slaan in de richting van illustratie & vormgeving. Ik heb mij toen ingeschreven als bedrijf met de naam SB Designs. 'SB' voor mijn naam Susanne Boer. En 'Designs', omdat ik dat de beste beschrijving vond voor de richting van mijn bedrijf. Ik wilde me eerst vooral richten op werk in opdracht, maar na verloop van tijd maakte ik ook veel eigen werk en die waren meestal fantasy geinspireerd. Ik maakte ook niet alleen illustratieve producten, maar ook producten van eigen ontwerp met handgemaakte elementen, waaronder sieraden. Doordat er steeds een grotere kloof kwam tussen het werk in opdracht enerzijds en mijn eigen vrije werk anderzijds, heb ik besloten om een tweede handelsnaam aan te maken; SB Designs Creations.

Met SB Designs Creations heb ik alle ruimte voor mijn eigen producten en productlijnen en binnen het werk in opdracht dat valt onder 'natuur, fantasy & spiritualiteit'. Spiritualiteit (waar ik veelal naar refereer met 'magie) heb ik langzaam steeds meer omarmt met SB Designs Creations. Het is een thema dat volledig past bij wie ik ben.

SB Designs Creations is dus een heel persoonlijk bedrijf dat staat voor mijn naam en unieke/eigen ontwerp producten. Producten geinspireerd door fantasy, natuur & magie. Creaties die de verbeelding omarmen en magie de wereld in helpen.

Maandraak Draakje op de Maan Maanmagie Journal
Vleugel Ketting Tijgeroog RVS - Fantasy Sieraden-3
Olifant Totem Dier Krachtdier Spiritueel Dagboek