Unieke Rugtassen met Eigen Handgetekende Illustraties

Over Ons

Al onze illustraties zijn handgetekend en uniek. Elk design begint als een schets in ons schetsboek en wordt vervolgens digitaal verfijnd. Hierdoor zijn onze illustraties exclusief en nergens anders te vinden.

Kwaliteit van Illustraties

Onze druktechnieken zorgen voor hoogwaardige illustraties. De inkt wordt direct op de stof gedrukt en diep geabsorbeerd, waardoor duurzaamheid en levendige kleuren worden gegarandeerd.

Paddenstoelen Maanfasen Vliegenzwam Rugtas Natuur Magie

Aanpasbaarheid

Pas je rugtas aan met een kleine meerprijs. Denk aan het toevoegen van een naam of een kleine aanpassing in een bestaande illustratie. Volledig unieke illustraties zijn beschikbaar tegen een hogere kostprijs. Neem contact met ons op voor gepersonaliseerde ontwerpen.

Inspiratie en Seizoensgebondenheid

Laat je betoveren door onze illustraties geïnspireerd op fantasy, natuur en spiritualiteit. Wisselbare flappen maken het mogelijk om het hele jaar door een tas te dragen die past bij het seizoen.

Formaat en Functionaliteit

Onze handige rugtas, verkrijgbaar in één formaat, biedt twee grote vakken, een voorvak, ruimte voor een waterfles en een extra vakje op de schouderband. Perfect voor dagelijks gebruik en natuurwandelingen.

Onderhoud en Duurzaamheid

De rugtas vereist minimaal onderhoud dankzij waterafstotend polyester. De illustratieprint is watervast. Eenvoudig schoon te maken met warm water en afwasmiddel indien nodig (bij vlekken).

Tree of Life The Making Of SBDesignsCreations
Rugtas Losse Klep Drievoudige Maan Paars

Klanttevredenheid

Wij ontvangen positieve reacties over het verwisselbare illustratiesysteem en de kwaliteit van het stevige polyester. Klanten waarderen de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze rugtassen.

Bestellen en Personalisatie

Bestel eenvoudig via onze webshop. Voor personalisaties, stuur ons een bericht via e-mail, Instagram of Facebook. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 7,95, en levertijd bedraagt 3-5 werkdagen (gepersonaliseerde producten hebben een levertijd van 1-2 weken afhankelijk van de personalisatie).

Prijsstelling

Onze rugtas is geprijsd op € 52,50. Losse flappen zijn verkrijgbaar voor € 23,95. Onze unieke ontwerpen rechtvaardigen de prijs, en we concurreren op basis van exclusiviteit.

Garantie en Retourbeleid

Voor alle tassen geld de wettelijke productgarantie. Ons retourbeleid staat toe dat ongebruikte tassen worden teruggestuurd binnen redelijke termijnen. Klanten dragen de verzendkosten, behalve bij schade.

Wij streven ernaar elke klant tevreden te stellen met hoogwaardige producten en uitstekende service. Neem contact met ons op voor unieke, handgetekende rugtassen die passen bij jouw stijl.

Poolvos Krachtdier Rugtas Magische Tassen SBDC copy

Magische Rugtassen

 • Kat op de Maan Vampierkat Rugtas Fantasy Rugzak Magische Wezens

  Kat op de Maan Rugtas

  52.50
  Lees meer
 • Libelle Krachtdier Rugtas Spirituele Tas Paars Zwart

  Libelle Krachtdier Rugtas

  52.50
  Lees meer
 • Bos Maanfasen Geometrisch Moonlover Rugtas Moonchild Rugzak Paars Magisch

  Bos Maanfasen Geometrische Rugtas

  52.50
  Lees meer
 • Vos Dieren Rugtas Groen Natuur Magische Tas Rugzak

  Vos Dieren Rugtas

  52.50
  Lees meer
 • Bruine Rugzak Drievoudige Maan Magie Pagan Rugtas

  Bruine Rugtas Drievoudige Maan

  52.50
  Lees meer
 • Paarse Rugtas Drievoudige Maan Purple Witch

  Paarse Rugtas Drievoudige Maan

  52.50
  Lees meer
 • Feniks Rugtas Fantasy Rugzak Magische Wezens Vuurvogel copy

  Feniks Vuurvogel Rugtas

  52.50
  Lees meer
 • Draakje in de Wolken Fantasy Rugtas Rugzak Bruine Draak copy

  Bruin Draakje in de Wolken Rugtas

  52.50
  Lees meer

© SB Designs Creations