Meet the Artist

Susanne-Bot-Boer-SBDesignsCreations-Fantasyworld
Dragon-Witch-Elfia-Costume-SBDesignsCreations

Over Mij

De eerste twee letters van SB Designs Creations staan voor mij naam, Susane Bot-Boer. Al sinds ik een potlood kan vasthouden teken ik en ik heb bergen met knutselprojecten van toen ik klein was. Creatief, nieuwsgierig en enthousiast, zo kun je mij wel beschrijven.

Na mijn studie Communicatie/Marketing ben ik me meer gaan verdiepen in 'beeld'. Zo ben ik de wereld van ontwerp en illustratie ingerold, waarbinnen ik met mijn bedrijf SB Designs (waar SB Designs Creations onderdeel van is), nog steeds actief ben.

Met een voorliefde voor fantasy werelden en stijlen is veel van mijn vrije werk fantasy gerelateerd. Zo heb ik uiteindelijk de stap gezet om SB Designs Creations op te richten. Een tweede handelsnaam, waaronder ik al mijn werk plaats dat fantasy gerelateerd is. Naast illustreren, vind ik het ook onwijs gaaf om zelf producten te maken. Ik begon met sieraden. Hierbij gebruik ik veel technieken en texturen, die ik ook voor mijn illustraties gebruik, waaronder marmertexturen. Langzamerhand kwamen daar ook andere producten. Sinds april 2016 ben ik de trotse eigenaar van een Etsy webshop, maar toch bleef er nog iets kriebelen. Een webshop los van Etsy. En dat heb ik met deze webshop bereikt.

Over SB Designs Creations

'Fantasy Jewelry & Products that Embrace the Imagination'

'Fantasy' is een thema dat mij altijd al heeft aangesproken. Ik ben een dagdromer en dwaal vaak rond in denkbeeldige werelden. Het is een thema dat dicht bij mijn hart ligt en dat breng ik tot uiting in al het vrije werk dat ik maak. Met veel enthousiasme werk ik aan nieuwe producten en designs. Ik vind het belangrijk om overal persoonlijke aandacht aan te geven en mensen blij te maken met de sieraden en producten die ik verkoop. En dat is ook waar SB Designc Creations voor staat. Met mijn producten hoop ik een bijdrage te leveren aan de magische fantasy werelden van de verbeelding. Soms is een klein beetje magie, precies hetgeen dat je nodig hebt.

Hoe het wordt gemaakt

Magie & Liefde zijn de sleutelwoorden voor alle producten die ik maak.