Sieraden in opdracht | Werkwijze

Ik krijg regelmatig aanvragen voor speciale wensen en sieraden op maat. Je kunt bij mij terecht met speciale wensen. Sinds 2016 maak ik sieraden in opdracht en ik heb tot op heden al veel toffe sieraden mogen ontwerpen en maken. De materialen waarmee ik werk zijn verzilverde/zilveren onderdelen, roestvrij staal, edelstenen, hars, klei, aluminium en glas. Mijn sieraad ontwerpen zijn een combinatie van losse onderdelen, eigen gemaakte onderdelen en dat samengevoegd tot een geheel eigen ontwerp. Ik ben voor een deel afhankelijk van de losse onderdelen die ik kan inkopen en geef vervolgens een volledig eigen draai aan het uiteindelijke design. In veel ontwerpen maak ik ook gebruik van textuur technieken, waaronder marmer texturen. Deze spontane en analoge techniek, maakt ieder sieraad uniek. Eveneens hou ik van symboliek, spiritualiteit en diepere betekenissen. Ik verwerk dit graag in mijn ontwerpen.

Werkwijze sieraad in opdracht

Voor het laten maken van een sieraad in opdracht, kun je contact met me opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail.

1. Overlegfase
Als eerste nemen we al je wensen door. Wat mag het kosten? Heb je specifiek voor ogen wat je wil laten maken? Is er een sieraad in mijn collectie dat je aanspreekt, maar waarbij je graag aanpassingen wil laten maken? Of heb je alleen een bepaald doel met het sieraad, maar nog geen idee hoe het eruit moet komen te zien? Ik help je graag bij het in kaart brengen van je ideeen en vul aan met mijn ideeen. Samen kijken we naar wat mogelijk is. Sommige mensen zijn alleen opzoek naar een mooi sieraad, maar voor de meeste zit er meer betekenis achter. Ik ben groot fan van sieraden met een betekenis en duik graag de symboliek in. Dit kan op het gebied van spiritualiteit (bijvoorbeeld met edelstenen), maar ook met symbolen, kleuren en naambetekenissen.

2. Ontwerpfase
Wanneer ik een beeld heb van wat voor sieraad je wil laten maken, ga ik voor je aan de slag. Met een combinatie van schetsen en foto's probeer ik het ontwerp zo duidelijk mogelijk bij je te presenteren. Uiteraard is er ruimte voor feedback.

3. Maakfase & Afronding
Wanneer het uiteindelijke ontwerp akkoord is, ga ik het sieraad voor je maken. Wanneer deze klaar is wordt het sieraad met liefde & zorg verpakt en komt het jouw kant op.

Een greep uit sieraadontwerpen die zijn gemaakt in opdracht

Ketting laten maken- Sieraden in opdracht-Vlinder ketting
Spirituele Ketting-Ketting in opdracht-Krachtdieren Spiritualiteit
Transformatie Ketting Spirituele Ketting in Opdracht SB Designs Creations
Kracht Armband Spiritualiteit Wild Woman In Opdracht Hekserij
Heksenketting in opdracht gemaakt - Hekssieraden
Pentagram Herfst Ketting in opdracht SB Designs Creations
Vriendschapsketting-commissie-Friendship-is-Forever-Necklace-CatontheMoon-commission