Over mij

SB Designs Creations Meet the Artist

De eerste twee letters van SB Designs Creations staan voor mijn naam; Susanne Bot-Boer. Sinds 2014 ben ik de trotse eigenaar van SB Designs, waarbij ik diverse werkzaamheden verricht op het gebied van Illustratie, Ontwerp & Design. Van illustratieve tot grafische opdrachten, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Drukwerk, website designs, logo's en huisstijlen, maar ook persoonlijke illustraties en kaartontwerpen.

Naast werk in opdracht, vind ik het fijn om in vrijheid eigen projecten op te zetten. Ik heb in 2016 gekozen voor een tweede handelsnaam; SB Designs Creations, omdat ik een label nodig had voor al mijn eigen ontwerp en geïllustreerde producten.

Wat begon met een online shop op Etsy en een paar producten is uitgegroeid naar deze zelfstandige webshop met eigen ontwerp & geïllustreerde producten geïnspireerd door Fantasy, Natuur & Magie. Ik zie deze webshop als mijn eigen stukje op het internet, waar ik de verbeelding kan omarmen en kan ronddwalen in fantasy werelden met een vleugje magie & spiritualiteit. En deze magische wereld, deel ik graag met jou.