Geïnspireerd door kamerplanten

Met een creatief bedrijf, kun je je door van alles laten inspireren. En dat is gaaf! Zo heb ik een, voor mij nieuwe, inspiratiebron gevonden in kamerplanten. Zo'n twee jaar geleden zijn we verhuisd naar een veel grotere woning. Waar we voorheen in een appartement woonde, wonen we nu in een eengezinswoning.

In het vorige huis hadden we zo nu en dan een plant in huis, maar ik deed nooit echt moeite om uit te zoeken hoe ik ervoor moest zorgen. Dat wilde ik in dit huis anders doen. Ik wilde heel graag meer groen in huis, en met name meer natuur <3. En vandaag de dag kan ik wel concluderen dat die missie is gelukt haha.

Kamerplanten-Houseplants-Inspiration-Vlog-7
Kamerplanten-Houseplants-Inspiration-Vlog-10
Kamerplanten-Houseplants-Inspiration-Vlog-4

Waar het allemaal mee begon

Toen we net waren verhuisd naar onze nieuwe woning, had ik Pinterest borden vol gepind met ideeën voor de inrichting van het huis en mijn nieuwe studio (aan huis). Mijn vorige studio was in de basis een prima werkplek, maar ik had er nooit echt 'mijn werkplek' van gemaakt. Dat wilde ik met deze studio anders doen. Ik spendeer er toch behoorlijk wat uren door, dus het moet gewoon een fijne, vertrouwde en inspirerende plek zijn.

Inmiddels ben ik zelf ook best verandert en ik wilde dat met deze studio anders doen. Mijn studio is een plek waar ik veel tijd spendeer en ik vind het belangrijk dat het een inspirerende en fijne plek is. één van mijn wensen voor mijn nieuwe studio was; meer positieve energie en meer natuur. De makkelijkste manier om meer natuur in mijn studio te krijgen, is met kamerplanten.

Kamerplanten-Houseplants-Inspiration-Vlog-1

Kamerplanten Invasie

Met mijn ideeën voor mijn nieuwe studio is de planten invasie begonnen. Ik kocht voor mijn studio een aantal planten. vervolgens kwamen er nog een paar bij, en toen volgde er nog meer. Toen moest ik meer plek zien te maken en vervolgens paste het allemaal maar net. Op een gegeven moment waren er planten die niet goed stonden (qua licht en kou) in mijn studio, dus die moest ik verplaatsen naar andere ruimten. Zo kwamen er ook meer planten in de woonkamer, slaapkamer etc. En zo heeft de planteninvasie vorm gekregen, haha.

Planten Inspiratie

Nu ben ik wekelijks ongeveer een uurtje bezig met de standaardverzorging van alle planten. Het is heerlijk ontspannend en voelt echt als hobby. Het is leuk om me aan te mogen sluiten bij de 'crazy plant lady' groep (naast de crazy cat lady groep waartoe ik al behoorde). En het is eveneens leuk om deze interesse te kunnen gebruiken als inspiratiebron voor mijn producten.

Hieronder een vlog video van mijn huidige top 5 kamerplanten.

Geplaatst in Inspiratie en getagd met , , .