Geboortekaartje op maat

Een volledig uniek en op maat gemaakt geboortekaartje behoort tot de mogelijkheden. ‘Op maat’ betekent dat een geboortekaartje wordt ontworpen/geïllustreerd zonder een reeds bestaand ontwerp van SB Designs als uitgangspunt.

Waarom een kaartje op maat?
Het kan zo zijn dat jullie een heel specifiek idee in jullie hoofd hebben. Het kan dan erg lastig zijn om precies te vinden wat je zoekt. Een oplossing is om het idee voor te leggen en het te laten ontwerpen/illustreren. Zo kunnen jullie een kaartje laten maken dat precies past bij jullie wensen.

Wat kost een kaartje op maat?
Als uitgangspunt is de prijs voor een kaartje op maat € 250,- (excl. drukkosten). Echter, de prijs is volledig afhankelijk van jullie wensen en ideeën. Een volledig geïllustreerd kaartje met veel details neemt meer uren in beslag, dan een kaartje met een effen achtergrond en één geïllustreerd object.

Hoe gaat het in z’n werk?
Voor een kaartje op maat werk ik standaard met offertes. Als eerste is daarbij van belang om jullie wensen en ideeën goed in kaart te brengen. Wanneer dat inzichtelijk is gemaakt, kan ik een indicatie van de kosten maken en een offerte voor jullie opmaken. Jullie krijgen de offerte opgestuurd, inclusief een kopie van de Algemene Voorwaarden. Dit is allemaal volledig vrijblijvend. Pas wanneer jullie akkoord geven voor de offerte, gaat de opdracht in behandeling en start het ontwerpproces.

Het ontwerpproces
Na akkoord van de offerte wordt het ontwerpproces gestart. Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk om kosteloos van de opdracht af te zien (Bij het afzien van de opdracht, worden de reeds besteedde uren in rekening gebracht, zie algemene voorwaarden).
Het ontwerpproces bestaat uit verschillende fases en correctierondes. Als eerste worden schetsen gemaakt met globale indelingen en ideeën voor het kaartje. Tijdens de schetsfase kunnen jullie bijsturen en aangeven wat jullie mooi vinden en wat anders moet. Ook worden er voorbeelden en ideeën aangedragen voor kleur paletten en samenstellingen, zodat het kaartje de juiste sfeer krijgt. Nadat de schetsen en kleuren zijn goedgekeurd, wordt het uiteindelijke kaartje uitgewerkt en krijgen jullie nog één laatste feedbackronde voor eventuele details. De exacte bewerk- en feedbackrondes staan ook uiteengezet op de offerte.

Afronding
Voor een kaartje op maat gelden verder dezelfde mogelijkheden als voor een kaartje uit de collectie. Jullie ontvangen een papieren proefdruk van het kaartje met alle gegevens en tekst wat op dat moment bekend is. Eventueel kunnen jullie vooraf de enveloppen ontvangen, zodat de adressen alvast geschreven kunnen worden en jullie hebben ook de mogelijkheid om sluitzegels te bestellen.

Nadat jullie kindje is geboren, worden de laatste gegevens doorgegeven en worden de kaartjes gedrukt en geleverd.