illustratie in opdracht | Werkwijze

Naast illustraties voor eigen producten, maak ik ook illustraties in opdracht voor particuliere & zakelijke klanten. Dit kan voor custom producten, maar ook voor andere doeleinden als uitnodigingen voor speciale gebeurtenissen. Denk daarbij aan bruiloft uitnodigingen, verhuiskaarten of een geboortekaartje.

Persoonlijke (Product)illustraties

Een volledig uniek product met een persoonlijke illustratie. Dit kan zijn voor een tas, een notitieboek, een canvas Artprint, de mogelijkheden zijn groot.

In principe zijn dit twee opdrachten in één. Enerzijds een opdracht voor een illustratie op maat en anderzijds een bestelling voor een bepaald product. De kosten voor een persoonlijke illustratie gaan op basis van een offerte en beginnen vanaf € 125,- voor een eenvoudige full color illustratie.

Het reguliere traject van een illustratie op maat bevat een overleg, schetsfase, kleurvoorstellen en een uitwerkingsfase. Tussendoor zijn genoeg feedbackrondes, zodat de uiteindelijke illustratie helemaal naar wens is.

Kaartontwerpen voor speciale gelegenheden

Bruiloften, verhuiskaarten, geboortekaartjes. Regelmatig ontwerp ik kaarten voor speciale gelegenheden. Kosten voor een illustratief kaartontwerp gaan via een offerte. Ontwerpkosten voor een kaartje op maat zijn vanaf € 250,- (excl. drukkosten).

Het traject van een kaartontwerp op maat bevat meerdere overlegmomenten, schetsfase, kleurvoorstellen en een uitwerkingsfase. Tussendoor zijn genoeg feedbackrondes, zodat het uiteindelijke kaartontwerp helemaal naar wens is. Kosten van het drukwerk zijn afhankelijk van de wensen (kaartformaat, papiersoort, enveloppen, extra's als sluitzegels etc.) en worden meegenomen in de offerte.

Geboortekaartjes collectie

Naast kaartontwerpen op maat, heb ik geboortekaartjes uitgekozen als specialisatie. Ik heb een eigen lijn met geboortekaartjes opgezet. Deze staan allemaal gebundeld onder de productgroep 'baby & kids -> magische geboortekaartjes. illustratieve, kleurrijke & levendige geboortekaartjes geïnspireerd door fantasy, natuur & magie.