Sieraden Designs – Fantasy & Witchy sieraden

Ik verkoop mijn ontwerpen met name online. En vanaf een beeldscherm is het soms best lastig om alle aspecten van sieraden goed te laten zien. Daarom laat ik op Instagram ook steeds vaker korte video's zien. Nu leek het mij handig om deze video's ook naar andere platforms te halen. In een video kan ik makkelijker bepaalde aspecten van sieraden laten zien. Bijvoorbeeld de mate waarin een glassteen glimt, effecten van bepaalde edelstenen (blauwe gloed of cat eye effecten). Eveneens maak ik glasstenen die verkleuren, afhankelijk van hoe het licht wordt weerkaatst. Dat is op een foto lastig om te laten zien.

Ik had al een Youtube account voor SB Designs Creations (ik deed er alleen niet heel veel mee), dus het leek me een mooi uitgangspunt om deze ervoor te gebruiken. Op deze manier kan ik de sieraden op een andere manier laten zien. Bewegende beelden tonen immers andere details dan foto's.

Vleermuis spirit animal met de Gouden driehoek edelstenen

Een ketting ontwerp met een vleermuis bedel en de gouden driehoek edelstenen. De gouden driehoek is de naam voor de combinatie van amethist, rozenkwarts en bergkristal. Deze drie edelstenen passen qua energie heel mooi bij elkaar. De ketting heeft een marmersteen in matchende kleuren.

Elf Warrior Oorbellen

Een ontwerp waar ik zelf heel blij van word. Pijl en boog oorbellen met een Keltisch en natuurtintje. Voorzien van kleine marmer elementen en groene blaadjes van klei. Deze oorbellen zijn gemaakt in een heldere groene kleur, maar ik kan ze in vrijwel iedere kleur maken. Het groen heeft een mooi glimmend effect.

Heksenketeltje Ketting Emerald

Een schattig heksenketeltje, gemaakt in een emerald kleur. De ketting is voorzien van een handgemaakte grunge-textuur glassteen. Het emerald heeft een mooi glimmend effect.

Fairy Ketting met Zonnesteen

Een ontwerp die ik inmiddels in allerlei variaties heb gemaakt. Een elf/fairy ketting met edelsteen. Deze ketting is gemaakt met witte-licht roze marmer glasstenen die matchen bij de zonnesteen edelsteen kralen. Zonnesteen is een edelsteen die een vrolijke energie uitstraalt. Het verbetert je stemming en humeur en stimuleert levensvreugde en een positieve instelling. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie. Het is zeker geen wondermiddel, maar alle kleine beetjes kunnen helpen toch ;)?

Libelle bij Volle Maan

Nog een ketting waarbij ik heb gekozen voor zonnesteen edelsteen kralen. Eveneens heeft deze ketting een volle maan en een libelle bedel. De steen is een marmer glassteen in bijpassende kleuren.

Kleurrijke bloem kettingen

Nog een ketting ontwerp met veel handgemaakte elementen. Deze video laat 3 kleuren zien, maar ook deze ketting kan in allerlei kleuren worden gemaakt.

Winterse Ketting met Sneeuwvlokken & Bergkristal

Momenteel laten we de winter achter ons, maar ik vind dit design te leuk om niet te laten zien. Het is een echte winterse ketting met sneeuwvlok bedels, bergkristal edelsteen en marmer glasstenen in de kleur wit-licht blauw. Een wat grotere en uitgebreidere ketting.

Triquetra Keltische Oorbellen met Tijgeroog

Grotere oorbellen met het Keltische triquetra symbool en tijgeroog edelsteenkralen. De gemarmerde glasstenen zijn in bijpassende bruintinten gemaakt. 

Geplaatst in Creatief.