Kanten choker ontwerpen

Een tijdje terug heb ik weer drie nieuwe kanten chokers ontworpen. Ik weet niet wat het is, maar iets aan kant vind ik heel stijlvol en ik vind het super leuk om sieraad ontwerpen met kant te maken. Van tevoren had ik drie thema's bedacht waarmee ik aan de slag wilde gaan:

  • Paars & Draken
  • Roze & Maan
  • Natuur & Elven

Draken Choker Paars

Het is heerlijk om met verschillende onderdelen te puzzelen tot een design wat ik mooi vind. Voor de draken choker wilde ik sowieso werken met de aluminium drakenschubben. Al met al vind ik het een tof design geworden.

Dragon-Choker-Lace-Choker-Purple-Stainless-Steel

Roze Maan Choker

Deze choker heeft veel handgemaakte elementen. De blaadjes zijn gemaakt van klei en als edelsteen heb ik gekozen voor rozenkwarts. Rozenkwarts is een zachte en liefdevolle edelsteen, die ik erg bij dit ontwerp vond passen.

Maan-Choker-Handgemaakt-Crescent-Moon-Maansieraden
Maan-Choker-Handgemaakt-Crescent-Moon-Maansieraden-2

Groene Elven Choker

Een kanten choker geinspieerd door de natuur. Ik wilde voor dit design graag iets elfachtigs, iets natuurlijks en groene heks geïnspireerd. Uiteindelijk kwam ik uit op dit design. Ook deze choker heeft weer veel handgemaakte elementen. Als edelsteen heb ik voor deze ketting gekozen voor aventurijn.

Elven-Choker-Green-Witch-Groene-Heks-sieraden
Elven-Choker-Green-Witch-Groene-Heks-sieraden-2

FANTASY & WITCHY ARTIST

Susanne Bot-Boer

Creaties & producten geïnspireerd door fantasy, natuur & alles wat magisch is. Dit is mijn persoonlijke blog als fantasy & witchy artist. Ik laat hier mijn werk zien, maar ook een kijkje achter de schermen met processen, experimenten en inspiratiebronnen. Eveneens neem ik je mee in onderwerpen die mij interesseren en/of inspireren, veelal met een vleugje spiritualiteit. Een blog met veelzijdige artikelen, maar die allemaal betrekking hebben op mij als persoon.

Susanne Bot Boer Fantasy Witchy Artist SB Designs Creations
Geplaatst in Creatief, Zakelijk en getagd met , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.