Inktober 2020 InktenBlad – Eik en Blad

Ook dit jaar heb ik weer meegedaan met Inktober. Niet met de officiële themalijst of met eigen onderwerpen, maar met de onderwerpenlijst van het Paganistische magazine Eik en Blad. Gezien oktober altijd een drukke maand is, had ik al besloten niet alle dagen mee te doen, maar gewoon te zien wat ik zou redden. Het is me uiteindelijk gelukt om 13 van de 31 illustraties te maken.

En ook al is Inktober 2020 alweer voorbij, mocht je een leuke witchy tekenchallenge zoeken, voel je vrij om deze lijst van Eik en Blad te gebruiken. Je kunt ze taggen met #inktenblad of #eikenblad.

Bij sommige onderwerpen had ik direct een idee wat ik wilde tekenen, bij andere moest ik er even over nadenken. Ik denk dat het goed is om zo nu en dan tekenchallenges te doen, zodat je uit je comfortzone wordt gehaald. En buiten je comfortzone ligt de meeste kans om te leren en te groeien :).

Voor dit jaar heb ik niet gewerkt met inktvlekken en kleur. Hoewel ik dat super leuk vind om mee te werken, wilde ik me dit jaar focussen op mijn lijnwerk.

Eik-en-Blad-InktenBlad-Inktober-Challenge

Dag 1 - Rune - Algiz

Dag-1-Rune-Algiz

Dag 2 - Staf - Der Elementen

Dag-2-Staf-Der-Elementen

Dag 3 - Bezem Spookje

Dag-3-Bezem-Affrirmatie-Spookje

Dag 4 - Totemdier Uil

Dag-4-Totemdier-Uil

Dag 6 - Tarot the Magician

Dag-6-Tarot-the-Magician

Dag 7 - Keltisch - Morrigan

Dag-7-Keltisch-Goddess-Morrigan

Dag 10 - Maan - Maanfasen

Dag-10-Maan-Maanfasen

Dag 11 - Kat

Dag-11-Kat

Dag 12 - Element Vuur Draakje

Dag-12-Element-Vuur-Draakje

Dag 14 - God - Balans & Natuur

Dag-14-God-Licht-Balans-en-Natuur

Dag 16 - Element Lucht

Dag-16-Element-Lucht-Compass

Dag 17 - Kristal Wezentje

Dag-17-Kristal-Wezentje

Dag 21 - Paddestoel

Dag-21-Paddestoel

FANTASY & WITCHY ARTIST

Susanne Bot-Boer

Creaties & producten geïnspireerd door fantasy, natuur & alles wat magisch is. Dit is mijn persoonlijke blog als fantasy & witchy artist. Ik laat hier mijn werk zien, maar ook een kijkje achter de schermen met processen, experimenten en inspiratiebronnen. Eveneens neem ik je mee in onderwerpen die mij interesseren en/of inspireren, veelal met een vleugje spiritualiteit. Een blog met veelzijdige artikelen, maar die allemaal betrekking hebben op mij als persoon.

Susanne Bot Boer Fantasy Witchy Artist SB Designs Creations
Geplaatst in Creatief, Inspiratie.